Pekan virtuaalimuseo

 

 

 

Tällaisina ne saapuvat

Buy smart. Buy ByeBye.

Aina kun käänsi laatikon toiselle päädylleen, niin julmettu ryminä kävi sisällä. Minkäänlaisia pehmusteita. Tyhjä laatikko raskaan levykeaseman kimpoilla. Ei ollenkaan poikkeava otos saarivaltakunnan ihmeitä metsästäessä. Hyvin pakatut ovat harvinaisuus, paitsi jos ostaa yrittäjältä. Huomannut myös, että pakkausteipin täytyy olla aivan erityisen kallista. Mutta ilmeisesti sielä tehdään asiat eritavalla. Huomatus pakkaamisesta aiheutti psykoreaktion myyjässä ja vähän vauhtia antamalla meni sinne "kun te eurooppalaiset"- tasolle asti. Valitettavasti niin yleinen "yksittäistapaus", että en ihmettele lähtöhaluja. Oman saarensa saa upottaa...

 

Kovasti nähty vaivaa kaiverrettaessa jotain pois space-näppäimen alta kotelosta. Jonkin laitoksen tai koulun kone? Itse en hankaile pois vintage pc-koneessani olevaa Helsingin kaupungin leimaa. Antaa sieluttomalle koneelle luonnetta.

Myyntikuvauksen mukaan virtalähde ei näyttäisi toimivan. Kakkosen virtaskassa on samat savupommit mitä BBC:n vastaavassa, joten veikkailin syyksi sitä. Helppoa vikaa. Ulkoisesti rähjäisen näköisestä kuolleesta omenasta tuskin kukaan mitään maksaa. Saan sen halvalla. Tai sitten en. Täytyy sanoa, että tuli romulle hintaa. Plussalla on kysyntää juuri siksi koska se ei ole e-malli.

Onnisti lisäkorteissa. Oli levykeasemaohjain paikoillaan ja joitain sekalaista. Yllättäen irtonaisena oli lattakaapeli game I/O liittimeen.

Onkohan tuo nyt ihan peliohjain? Koneen kylkeen nakerrettuun reikään asennettuun D-15 liittimeen menee myös piuha aux-video liittimeltä. Mikä lie oma custom-liitäntä? Ruuvataan pois koska seuraavana oli vuorossa yleinen siistiminen.

 TAKAISIN