"Buy smart. Buy Bally."
VECTOR

 Kuvia toimivasta pelistä


Vectorissa on erikoisuutena kaksiosainen takalasi, jolla saadaan taustakuvaan kolmiuloitteisuutta. Äänissä on mukana puheet, mutta kyseisen flipperin kehittäminen on jäänyt jotenkin kesken eräiseksi. Puheita riittää testissä moninverroin enempi mitä pelissä sitten käytetään. Pelilaudalla on myös selkeitä suunittelukukkasia yleisvalaistuksen sijoittamisen suhteen tai sitten peli on tarkoitettu pelattavaksi kirkkaasti valaistuissa tiloissa. Joka tapauksessa Vector on peli, jota ei löydy ihan joka ABC asemalta.

Salama kuva ja alla aikavalotuskuva suunilleen samasta kohdasta pelilautaa. Valoa olisi voinut sijoittaa hiukan runsaammin.

 

Kuva yläkentältä. Bumper jo melko "modernisti" sijoitettuna ihme ahtaaseen rakoon vasemmassa yläkulmassa. Kirkkaan nuolen alla maila jolla taotaan alas yläkentän droptargetit.

Energy containment unit johon lukitaan multiball.

Pelissä on jo mukavasti monttuja pallon viivähtää. Kaikkiaan 5 kpl

Eräs pelilaudan suunitteluvirhe, joka on nähty käytännössä myös kaverin koneessa. Ei ole vain omaa luulottelua. Pallo ponkasee joskus harmittavasti lasin ja pelikentän muovin väliin. Mitenkähän tällainen peli on tuottanut. Asian korjaa lyhyillä muoviholkeilla.?

Kuva pallon näkökulmasta. Saapuminen yläkentälle.

Peilitalo? Ei vaan kamera AutoWenolilla kiillotetussa rampissa.

 

Kaikkia osia kun ei koneessa ostaessa ollut mukana, piti jokunen rakentaa itse. Ilman piirilevyjen syövyttämistäkin pärjää kun tekee täpläkuparoidulle reikälevylle.

Ummehtuneen hajun kabinetista sai pois maalaamalla kabinetin sisältä. Kabinetti mustalla, kaiuttimen kiinitysvaneri sinisellä, virtalähteen kannatuspuut kultaa.

Takaisin