Pekan flipperisivu


 

Time Warp, Williams
Syyskuu 1979. Tuotettu 8875 kappaletta.

2 flipperimailaa, 5 bumperia, 2 slingshottia, 2 monttua, 2 targettia, 5 ja 3 targetin droptarget pankit. Käyrät banaaniflipperit oli monessa tuotetussa laitteessa mutta ei kaikissa. Suunittelu Barry Oursler ja flipperitaide Constantino Mitchell.
Oikealla näkyvä Gottliebin System-1 tekniikkaan perustuva Buck Rogers on julkaistu tammikuussa 1980. Toukokuussa 1978 Williams aloitti system 3 tekniikalla ja Gottlieb oli 6 kuukautta aiemmin ottanut system-1:n käyttöön. Hiukan vanhemman TimeWarpin tekninen ero on kuitenkin kuin yöllä ja päivällä. Gottlieb joutui sinnittelemään sillä tekniikalla joka 1977 oli tilattu Rockwellilta, siinä kun Williams kehitti jatkuvasti omaansa.
TimeWarp oli toinen System 6:sta käyttävä peli, ja siinä vaiheessa kun Gottlieb vihdoin päätti luopua vuoden -77 tekniikasta, eli reilua vuotta myöhemmin, oli myös System 6 jo historiaa. Ja Gottlieb ei koskaan pysynyt perässä...


 

TimeWarpin takalasi. Pelin teema on Mytologia -Maailman historia.


 

Alempi pelilauta. Jo hieman paikkamaalailtu.


 

Ylempi pelilauta. Mukavasti bumpereita ja niidenkin valot on ohjattuja.


 

Sitten taas näitä klassisia hämykuvia.


 

Williamsin pelilaudalla näkyy myös aivan erilainen ote kuin Gottliebilla. Uusia innovaatioita eikä vain niiden samojen vanhojen jippojen sijoittelua eri paikkoihin.


 

 


 

Nämä targettien tarrat on edellinen omistaja itse jostain alkuperäisten kuvasta käsitellyt ja tulostanut.Ne kestivät melkoisen kovaa käyttöä minulla ilman mitään muutoksia. Resepti siis on ollut onnistunut materiaalivalintojen suhteen.


 

TAKAISIN

Sinistä hehkua.